BAGEL & JUICE KLEINE BERG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 235 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagel & Juice Kleine Berg. Meer weten? Ontdek meer

14 dec 2022 om 15:00 Lang gewacht maar het broodje was heerlijk!
6 okt 2022 om 14:53 Bij bestellen werd een bezorgdtijd van iets meer dan 30 minuten aangegeven. Uiteindelijk bestelling 1,5 uur later bezorgd! Zeer slecht
25 sep 2022 om 15:54 90min voor twee bagels is gewoon veel te lang!
10 aug 2022 om 14:44 Delivery was very fast, thank you. However, after eating the Club Deluxe Bagels, our stomach was not okay and we had nausea.
30 jun 2022 om 17:34 Food was good ,but it took a lot of time (1h.15m). Once it was picked up deliverey was fine .
8 mei 2022 om 21:01 Ik had het golden girl broodje maar de helft van het beleg waren ze vergeten (avocado, zalm, sla). Er zat alleen maar geitenkaas op met een paar walnoten. En een wit broodje ipv volkoren. Erg jammer. Hoop op een tegemoetkoming.
26 apr 2022 om 13:39 Really bad experience. Over 1,5 hrs waiting time for two little bagels, no communication - no, I do not recommend
22 apr 2022 om 14:23 Allerbeste bagelss!!
18 apr 2022 om 0:08 Fast delivery and great bagels, listened to my custom requests, very happy with that
11 apr 2022 om 9:23 De best bagels, but They were 1 hour late! I selected a time and 1 hour later they showed up
10 apr 2022 om 16:14 Heerlijk eten weer. Bezorging veel te laat, maar drudrukdruk en bezorger vond het ook heel vervelend. Soms kan dit gebeuren.
3 apr 2022 om 14:05 ECHT ABSURD! NA 2UUR WACHTEN NOGSTEEDS MIJN BESTELLING NIET BINNEN. ZELFS BIJ HET BELLEN NEMEN ZE NIET OP. IK HEB MIJN BESTELLING MOETEN ANULEREN. NOOIT MEER! BELACHELIJK.