BAGEL & JUICE KLEINE BERG

BAGEL & JUICE KLEINE BERG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagel & Juice Kleine Berg. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 21:01 Ik had het golden girl broodje maar de helft van het beleg waren ze vergeten (avocado, zalm, sla). Er zat alleen maar geitenkaas op met een paar walnoten. En een wit broodje ipv volkoren. Erg jammer. Hoop op een tegemoetkoming.
26 apr 2022 om 13:39 Really bad experience. Over 1,5 hrs waiting time for two little bagels, no communication - no, I do not recommend
22 apr 2022 om 14:23 Allerbeste bagelss!!
18 apr 2022 om 0:08 Fast delivery and great bagels, listened to my custom requests, very happy with that
11 apr 2022 om 9:23 De best bagels, but They were 1 hour late! I selected a time and 1 hour later they showed up
10 apr 2022 om 16:14 Heerlijk eten weer. Bezorging veel te laat, maar drudrukdruk en bezorger vond het ook heel vervelend. Soms kan dit gebeuren.
3 apr 2022 om 14:05 ECHT ABSURD! NA 2UUR WACHTEN NOGSTEEDS MIJN BESTELLING NIET BINNEN. ZELFS BIJ HET BELLEN NEMEN ZE NIET OP. IK HEB MIJN BESTELLING MOETEN ANULEREN. NOOIT MEER! BELACHELIJK.
6 feb 2022 om 16:30 Eten was lekker, duurde echter heel lang voordat het er was
5 feb 2022 om 17:13 Bagels were very good, but the delivery took double the time than expected (one hour rather than 20-30 minutes). Would recommend if you're not starving.
30 jan 2022 om 16:41 Good as always!
29 jan 2022 om 10:36 Bezorgtijd ervaar ik extreem lang maar misschien was dit omdat het rond lunchtijd was. Eten zelf was wel goed. Wortelsap was veel teveel met gember, maar na dit gemeld te hebben kreeg ik netjes een nieuwe die top was. Goede service zo.
25 jan 2022 om 14:03 Namens Bex* communicatie vonden we het erg goed. Tot de volgende keer!